Wie zijn wij

Wij – Karin Doms en Ad de Wolf- droomden er al enige tijd van om ons leven en werk op een nieuwe manier vorm te geven. Dichter bij huis. Dichter bij onszelf. Nog meer verbonden met de waarden die voor ons van belang zijn. Geworteld in onszelf en in de prachtige plek waar wij nu al ruim 25 jaar leven, in het hart van Tilburg.

Nu de vier kinderen ouder worden en langzaamaan hun eigen plek vinden, ontstaat er ruimte. Letterlijk en figuurlijk. Dat inspireerde ons om te starten vanuit leegte, een mooie ruimte die kan dienen als atelier om te ‘werken’ aan aandacht. 

De focus op aandacht lag voor de hand. Karin en Ad zijn beiden zeer geïnspireerd door levensbeschouwelijke vraagstukken, (boeddhistische) filosofie, geschiedenis, kunst, letteren, milieu en natuur. Wij willen bijdragen aan een betere wereld, waar het draait om in verbinding zijn met ‘dit, hier, nu’, beleven van kwaliteit, aangaan van liefdevolle confrontatie, zien en voelen van ‘ echte’ waarden. 

En het mooie is: wij staan niet alleen in dit initiatief, maar worden hierin ondersteund en uitgedaagd door een groep jonge mensen om ons heen.
De voorbereidingen voor het Atelier voor Aandacht kwamen onder de kerstboom tot stand met medewerking van onze lieve crew members:
– Tara de Wolf
– Ileen de Wolf
– Lauran de Wolf
– Dido de Wolf
– Jasper de Kroon
– Loes Oprinsen