Wat is het Atelier voor Aandacht? Een kijkje achter de schermen.

Omdat het Atelier voor Aandacht vrij innovatief is en dus nog relatief onbekend in Nederland, krijgen we regelmatig vragen over wat we hier doen. Wat is dat eigenlijk, het Atelier voor Aandacht? Voor wie is het bedoeld? En hoe werkt dat dan met die inloopmeditaties?

In dit filmpje (de eerste van drie) geven we een kijkje achter de schermen en vertellen Karin en Ad waarom zij hun woonhuis in het hart van de Tilburgse binnenstad openstellen voor iedereen die met hen mee wil mediteren. Met dank aan Tara en aan de crew, supporters en gasten die hieraan hebben meegewerkt.

Wil je meer weten over (vipassana) meditatie of ben je benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Daarover binnenkort meer in de volgende filmpjes.

Wil je een keer meedoen of kennismaken met (de mensen van) het Atelier voor Aandacht? Neem dan gerust contact met ons op of loop gewoon een keer binnen.