Nieuw programma voor dagelijks begeleide meditatie in 2023

Vanaf 2 januari 2023 gaan we in het Atelier voor Aandacht werken met iets gewijzigde openingstijden.

De vaste (begeleide) meditaties vanaf 2 januari 2023:
– maandag t/m vrijdag 10.00 – 11.30 uur vipassana meditatie (lopen en zitten)
– donderdag 20.00 – 21.30 uur vipassana meditatie (lopen en zitten)
– woensdag in de oneven weken 16.00 – 17.00 uur kundalini meditatie (dans en beweging)

Het Atelier is in het nieuwe jaar dus niet meer standaard vanaf 8.00 uur open. We hebben gemerkt dat de formule van vrije inloop gedurende de hele ochtend (nog) niet zo goed begrepen wordt. Het roept te veel vragen op en de vrijblijvendheid is misschien iets te groot.
Daarom gaan we vanaf 2 januari 2023 werken met vaste dagelijkse tijden voor begeleide meditatie in het Atelier voor Aandacht. Iedere doordeweekse ochtend is er dan begeleide vipassana meditatie van 10.00 t/m 11.30 uur. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Je kunt dagelijks iets voor 10.00 uur binnenlopen om mee te doen met de meditatie. In anderhalf uur wisselen we zitmeditatie af met loopmeditatie. Het idee is dat de gasten dan de hele sessie meedoen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kopje thee. Op die manier is er minder onrust van in- en uitlopende mensen tijdens de meditatie.

Ook is het mogelijk om op andere tijden samen te mediteren in het Atelier voor Aandacht. Dat kan zowel individueel als met een groep (zakelijk of persoonlijk). Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak via info@ateliervooraandacht.nl.

In de week tussen Kerst en Oud & Nieuw is het Atelier voor Aandacht gesloten.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar @ het Atelier!