Toe aan een energiebooster?

Vanaf volgende week starten we met een nieuwe activiteit in het Atelier voor Aandacht: Kundalini.
Tweewekelijks zal Maaike Schols op woensdagmiddag een kundalini meditatie begeleiden. Kundalini meditatie is een actieve vorm van meditatie met muzikale ondersteuning, waarbij je je lichaam laat schudden en dansen. Het is een mooie manier om blokkades te doorbreken en de energie weer te laten stromen. 

De reacties uit onze eerste pilot bijeenkomst waren zeer enthousiast. Deze dynamische meditatie geeft een enorme energieboost en is uitermate geschikt om aan het einde van de middag te doen. Daarom gaan we deze meditatie nu vaker doen in het Atelier voor Aandacht, als een fijne eind-van-de-middag-opkikker. Vanaf woensdag 2 februari kun je iedere oneven week op woensdag van 16.00-17.00 uur meedoen.

Iedereen die interesse heeft om (een keer) mee te doen is van harte welkom. Ervaring is niet nodig en je hoeft je ook niet persé vooraf aan te melden. De kosten zijn, zoals alle activiteiten in het Atelier voor Aandacht, op dana-basis ofwel pay-what-you-want.

Update 1-2-2022: Vanwege een positieve coronatest kan de kundalini meditatie woensdag 2-2 helaas niet doorgaan. Nieuwe startdatum is twee weken later op 16-2: fris en fruitig @ het Atelier. Hopelijk tot dan!
(PS de reguliere meditaties in de ochtend gaan gewoon door)