Toe aan een energiebooster?

UPDATE: Met ingang van mei 2024 stoppen we met de tweewekelijkse kundalini meditatie in het Atelier.

Op initiatief van Maaike Schols, een van onze gasten, zijn we in 2020 gestart met een nieuwe activiteit in het Atelier voor Aandacht: Kundalini.
Kundalini meditatie is een actieve vorm van meditatie met muzikale ondersteuning, waarbij je je lichaam laat schudden en dansen. Het is een mooie manier om blokkades te doorbreken en de energie weer te laten stromen. 

De reacties uit onze eerste pilot bijeenkomst waren zeer enthousiast. Deze dynamische meditatie geeft een enorme energieboost en is uitermate geschikt om aan het einde van de middag te doen. Daarom gaan we deze meditatie nu vaker doen in het Atelier voor Aandacht, als een fijne eind-van-de-middag-opkikker. Vanaf woensdag 2 februari 2021 kun je iedere oneven week op woensdag van 16.00-17.00 uur meedoen.

De kundalini meditatie duurt een uur. De opbouw van de kundalini meditatie is als volgt:
– 1e kwartier: shaken met muziek
– 2e kwartier: lekker swingen met muziek
– 3e kwartier: zitten met muziek
– 4e kwartier: liggen in stilte
Na afloop van deze meditatie voel je jezelf zowel meer verkwikt als meer ontspannen.

Iedereen die interesse heeft om (een keer) mee te doen is van harte welkom. Ervaring is niet nodig en je hoeft je ook niet persé vooraf aan te melden. De kosten zijn, zoals alle activiteiten in het Atelier voor Aandacht, op dana-basis ofwel pay-what-you-want.