Overdracht van het boeddhabeeld

Bijzonder moment!

Vandaag vond de overdracht plaats van het boeddhabeeld van SATI Stichting Aandachtsmeditatie Tilburg naar het Atelier voor Aandacht. Met de recente samenvoeging van van beide spirituele organisaties verhuizen alle activiteiten van SATI naar het Atelier voor Aandacht in de Willem II straat Tilburg. Het Atelier is van maandag t/m vrijdag dagelijks geopend en biedt aan alle geïnteresseerden de mogelijkheid om vrij binnen te lopen voor begeleide meditaties. 

Het boeddhabeeld -een cadeau uit Thailand van Frits Koster aan SATI dat wij al vele jaren koesteren- werd door Engelien Donkers, oud voorzitter van SATI, overhandigd aan Karin Doms, de huidige voorzitter en mede-initiatiefnemer van het Atelier voor Aandacht. 

Dankbaar. Het beeld zal een mooie en waardige plek krijgen in ons Atelier voor Aandacht. Daar zal het hopelijk vele mensen blijven inspireren op het pad van de dhamma en in de beoefening van vipassana meditatie, of in gewoon Nederlands: op het pad van wijsheid en in de beoefening van liefdevolle aandacht.